BK Viersel door Aaron

BK Viersel door Aaron

Vorige zaterdag deed ik mee met het bk triatlon voor de jeugd. Ik nam deel in de reeks jeugd b. Tien minuten voor de start verzamelden we met de andere triatleten aan de start. Een paar minuten later was het zover we mochten het water in en wachten op het startschot. Als het startschot ging spurt iedereen weg ik probeer me zo goed mogelijk te plaatsen zo dicht mogelijk tegen nog andere jongens van mijn club we komen dan alle 4 ook samen uit het water.

Ik kom als laatste van de 4 uit de wissel en begin direct met het gat te verkleinen zo pik ik Bas als eerste en we rijden zo samen naar Niels. We proberen Jelrik nog te gaan halen maar door een blessure raakt Bas niet op zijn normale snelheid en moet hij lossen samen met Niels. Ik vergroot het gat tussen Bas en Niels en ik raak nog bij het groepje van Jelrik .   Als ik daar dan effe op rust kan komen in hun wiel moeten we terug beginnen wisselen door een niet zo goede wissel gaat Jelrik de wisselzone eerst uit en ik in de achtervolging.

Als we er bijna zijn kan Bas me nog net inhalen waardoor ik net achter hem eindig hij is namelijk beter in lopen als mij het was een heel toffe wedstrijd en ik ben heel tevreden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.