Fietsen voor een goed doel – Zemst for Life

Fietsen voor een goed doel – Zemst for Life

Leestijd: < 1 minuten

Multisporter en fietsclub De Sempstse Duvels bundelen hun (spier)krachten voor Zemst for Life. De ideale caloriekiller tijdens de feestdagen!

We maken gebruik van het bestaande concept “Rapha Festive 500”! Wat is dat? Awel, dat is 500 km fietsen tussen kerst en nieuwjaar. Starten doen we op 25 december om 9u30 aan De Kroeg in Zemst voor een rit van een 80-tal km aan een gezapig tempo en we blijven dit dagelijks herhalen tot 31 december. Neen, we maken er geen race van, we rijden aan een gemiddeld tempo van 25 à 27km/h zodat iedereen kan volgen. Soms is het vlak en soms gaat het wat op en neer. De ritten zijn voor iedereen toeganklijk, ongeacht van welke club, stad of gemeente je bent. Breng gerust je eigen (sport)makkers mee. Hoe meer volk, hoe meer vreugde en centen voor het goede doel. Wie weet sluiten we misschien wel af met een gezellige après-bike.

 

Wat is de link met Zemst for Life? 

Wie meefietst doneert per rit € 5. In ruil krijg je een unieke bidon, goed gezelschap en mooie fietsroutes. De opbrengst gaat integraal naar Zemst for life. 

 

Veiligheid eerst

Wie zonder fietshelm komt opdagen, kan niet mee vertrekken. We respecteren steeds de wegcode en fietsen in een compacte groep. De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen of materiaalbreuk.

Meer info over de ritten via de facebook pagina’s of op www.multisporter.be of  www.sempstseduvels.be

 

Ter info: in 2017 waren er bijna 84.000 (geregistreerde) fietsers over de wereld die ongeveer 20.000.000 km afgelegd hebben.

 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.