Mijn eerste triatlon

Leestijd: < 1 minuten

Zondag had ik mijn eerste triatlonwedstrijd, die was in Zwevegem. Het water was veel te koud daarom was mijn papa nog snel een shorti gaan kopen.  Als we in het water sprongen dan voelde ik het ook dat het water heel koud was.  Het was ook de eerste keer dat ik met een shorti zwom, dat was wel even wennen.  Dan bij het fietsen was ik de enige zonder een koersfiets, dat was wel moeilijk om de anderen te volgen. Bij het lopen had ik veel pijn omdat ik met mijn knie tegen de baar van mijn fiets was gebotst, maar mijn trainers Bob (Schaepherders) en Matthias (Verstraelen) hebben mij er door getrokken. Dat allemaal samen, het was super leuk ?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.