Vroegen die toch wel achter “Gripgrab” zekerst…

Vroegen die toch wel achter “Gripgrab” zekerst…

Leestijd: 2 minuten

Steeds bereid voor advies en hulp die Multisporters…

Zo liepen we gisteren nog enkele “new kids on the block” tegen het lijf die duidelijk meteo.be waren vergeten te checken. De dresscode van dit gezelschap was dus niet volledig in orde.

Om alvast de innerlijke temperatuur wat op peil te brengen werd onze Gouden Carolus Single Malt puur aan de man gebracht, ook enkele suikerklontjes werd ondergedompeld in dit lekkers!

Voor fase 2 van dit rampenplan doken we nog even onze stock in voor wat extra Gripgrab stofkes om de ledematen mee in te pakken.

De langste van de bende koos voor een stevig “all season Hurricane Hi-Vis modelletje” om de zichtbaarheid wat te optimaliseren en naast de isolatie een stevige pak en bewegingsvrijheid te hebben. Ook de regenbestendige coating zal er wel voor iets tussen gezeten hebben. Blinken dat ‘em deed.

De rest van de brigade koos voor de meer lichtgewicht en flexibiliteits gerichte Gripgrab Racing. Iets lichter van stof, mooi aansluitend in de standaard zwart-wit kleur. Zichtbaarheid was hier minder aan de orde maar stevige grip en bescherming des te meer. Ook het touch screen compatibele materiaal op de vingertoppen viel zeer in de smaak bij deze gasten en met de “doctor gel” konden ze al eens “wa zotter gaan”.  Als hier maar geen wedstrijd van gekomen is…

Die dat de bende steeds op sleeptouw nam hebben we dan nog maar een Hi-Vis SKull Cap gegeven om wat extra op te vallen vooraan.  Voorhoofd en zijn koude oren waren daarmee ook weer netjes ingepakt.

Ze gingen alles wel terug brengen ergens volgend jaar… we zien wel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.